Albertirsa atlétika
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Hírek röviden

 

 

Albertirsa Város

Bajnokságán

készült képeket

és az elért eredményeket

megtekinthetik a főoldalon

található linkekre kattintva.

 
Gyerek eredményeink
 
Serdülő eredményeink
 
Junior eredményeink
 
Ifi eredményeink
 
Felnőtt eredményeink
 
Linkek
 

LidoDesign

LidoDesign

 


 

Cikkek rólunk folytatás

ALBERTIRSAI  HÍRADÓ  DECEMBER
 
ATLÉTIKA
 
A rövid őszi edzésszünet utána tornateremben kezdtük el a felkészülést a következő évi feladatok megoldására. A legkisebb korosztálynak már november hónapban alakalma nyílt a bemutatkozásra. Budapesten a Syma Csarnokban ügyességi „téli gyermek terematlétikai versenyt” rendeztek. Az ország minden részéről érkeztek csapatok. Szponzorainknak köszönhetően egységes új mezben tudtunk részt venni a vetélkedőn. Egy csapat 24 tanulóból állt. A legjobb eredményt a 10 éves fiú csapatunk érte el: 31 egyesület között a kiváló 10. helyezést szerezték meg az országos vetélkedőn. A csapat tagjai: Farkas Ádám, Láng Gergő, Bágyi Gábor, Papp Zsombor, Czigelmajer Balázs és Erdélyi Balázs. Szolnokon az első fedett pályás gyermek korosztályos versenyen is indultak versenyzőink. Farkas Ádám folytatta az elmúlt idényben mutatott kiváló teljesítményét, 60 méteres síkfutásban, távol- és magasugrásban is győzött. Nagyon szépen szerepelt még Legéndi Bendegúz három ezüst érmével. Láng Gergő, Bágyi Gábor, Láng Gabriella és Záhonyi Bori is érmes helyezést ért el.
Ecsedi László edző

ALBERTIRSAI  HÍRADÓ  NOVEMBER
 
Ugróink sikerei az országos bajnokságon…
 
Az országos serdülő és egyéni csoportbajnokságon ugróink nagyon sikeresen szerepeltek. Tatabányán egyéni magasugrásban Szabó Zita második, Kovács Ferenc távolugrásban harmadik, magasugrásban pedig a negyedik helyezést érte el. Budapesten, a csapatbajnokságon két magasugró csapatunk indult, az „A-csapat” harmadik, míg a „B-csapat” a kilencedik lett, a távolugró csapatunk a Hatodik helyen végzett. A csapatok tagjai: Kovács Ferenc, Csányi Richárd, Tóth Bence, Nagy Ádám, Bartos János, Csikós Károly, Gér Tamás és Monoki Tibor. Gyermek korosztályos versenyzőink az egyéni országos bajnokságon szerepeltek, a 60 méteres síkfutásban Bágyi Erika harmadik, Szelei Viktor negyedik helyezése igen kiváló. Évjáratukat tekintve Láng Gergő, Farkas Ádám és Bágyi Gábor az első, Ádám Dorka negyedik, Láng Gabriella ötödik és Legéndi Bendegúz hatodik helyezése figyelemre méltó. Lakatos Boglárka újra győzött egy utcai futóversenyen. Másodszor rendezhettük meg az Albertirsai Sportcentrumban a Magyar Diáksport Szövetség III. – IV. korcsoportos országos csapatbajnokságát. A nagyszerű időben és kiváló rendezésben lezajlott versenyen Nagy Lászlóné szakosztályvezetőnk monori magas és távolugrói kiváló szereplésükkel megnyerték a legjobb Pest megyei iskolának felajánlott serleget. Október közepétől edzésszünet van az atlétáknál. A téli alapozó munkát november 7-én hétfőn kezdjük a Tessedik Sámuel Általános Iskola tornatermében. Lapzártakor érkezett a hír: „Szabó Zita meghívást kapott, a tatai edzőtáborba, a serdülő válogatott illetve a „Herakles Program” előkészítő foglalkozásaira!”
Ecsedi László edző

ALBERTIRSAI  HÍRADÓ  OKTÓBER
 
Nemzetközi sikerek
 
Újabb atlétikai verseny zajlott a Sportcentrum atlétikai pályáján – 2010-ben immár 4. alkalommal. A serdülők Budapest és Pest megye összevont bajnokságának második napi versenyét rendezhettük meg, 30 egyesület, 150 versenyzőjének részvételével. Az albertirsai atléták a következő eredményeket érték el: Kovács Ferenc 4 első és 2 második, Szabó Zita 2 első, Misák István 1 első, Csányi Richárd és Monok Tibor 2-2 második, Tóth Bence, Gér Tamás, Ádám Márk és Szelei Viktor 1-1 harmadik helyezést szerzett. Kovács Ferenc és Szabó Zita kiváló eredményei alapján meghívást kaptunk a régió válogatott csapatába. Kovács Ferenc győzött távolugrásban (628 cm) és tagja volt a győztes 4 x 100 m-es váltónak is. Szabó Zita sérülése miatt nem utazhatott el Olaszországba (Majanó). Gyermek korosztályos versenyzőink Budapesten versenyeztek. A tőlük megszokott kiváló szereplést produkálták: 14 arany, 2 ezüst és 2 bronzérmet szereztek. Éremszerzőink: Bágyi Erika, Láng Gabriella, Ádám Dorka, Szelei Viktor, Bán Viktor, Legéndi Bendegúz, Farkas Ádám, Láng Gergő, Bágyi Gábor és Pap Zsombor. Lakatos Boglárka utcai futóversenyeken indult, és minden versenyén dobogós helyezést ért el! Az őszi idényben még nagy feladatok várnak ránk. A serdülők egyéni és csapatbajnoksága, valamint a gyermek korosztály országos versenye a Puskás Ferenc Stadionban. Albertirsán pedig két olimpiai versenyt is rendezünk, szeptember 28-án megyei, októberi 12-én Országos Diákolimpiai döntőt.
Ecsedi László edző


 ALBERTIRSAI  HÍRADÓ  AUGUSZTUS

 
Szabó Zita megszerezte 4. országos bajnoki címét!
 
2010. július 6-7-én rendezték meg a Magyar Köztársaság 2010. évi Országos Serdülő Összetett Bajnokságát Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban. Első nap a 13–14 éves fiúk mérték össze tudásukat négy próbában, valamint a 15 éves korosztály teljesítette a lányoknál hat-, fiúknál pedig a nyolc próba első számait. Második nap a 15 évesek versengtek a próbákban még hátralévő számaikban és a 13–14 éves lányok léptek pályára.
Szabó Zita a 14 évesek között „A” variációban (ugró variáció) országos bajnoki címet szerzett. Két számban, 80 m gátfutásban (12,6 mp) és gerelyhajításban (25,27 m) egyéni csúcsot futott és dobott. Magasugrásban 149 cm-t ugrott, távolugrásban pedig 527 cmrel utasította maga mögé a mezőnyt. Az aranyjelvényes szint teljesítéséhez összesítésben 1700 pontot kellett gyűjtenie, de Zita 2152 ponttal nyerte a versenyt. Ecsedi Laci bácsi büszkén adhatta át az érmeket a dobogós helyezést elért versenyzőknek. 13 éves fiúk „C” variációjában (dobó variáció) Misák István képviselte Albertirsát. Távolugrásban nem volt mérhető ugrása, ezért sajnos csak 427 pontot tudott gyűjteni. A 14 éves fiúk „A”variációjában (ugró variáció) Bartos János és Gér Tamás indultak. Ők a mezőny második felében fejezték be a versenyt. Bartos János távolugrásban elért 503 cm-es eredménye igen biztató. A 15 éves fiúkra már nagyobb kihívás várt, mivel nekik nyolc versenyszámban (100 m síkfutás, távolugrás, súlylökés, 300 m síkfutás, 100 m gátfutás, magasugrás, gerelyhajítás, 1000 m síkfutás) kellett helytállniuk. Kovács Ferenc feladni kényszerült az 1000 m futást, így több ponttól esett el. Csányi Richárd első versenye volt ez a országos bajnokság, így ő még csak próbálgatta a versenyhelyzeteket, de becsülettel végig küzdötte a két napot. Felnőtt versenyzőink közül Olteán Csongor edzőtáborban készül a barcelónai Európa Bajnokságra. Ecsedi Gergő 110 m gátfutásban versenyzett júliusban. A Balaton Bajnokságon 3., az ARAK Kupán 2. helyezése biztató a felnőtt országos bajnokság előtt. A gyermek korosztály augusztus 2-án kezdi az edzéseket az őszi versenyidényre.
Szabóné Fekete Emília

ALBERTIRSAI HÍRADÓ JÚLIUS
 
Olteán Csongor Európa Bajnoki 3. helyezés!
 
Budapesten rendezték az atlétikai csapat Európa Bajnokságot. A kétnapos versenyen jól szerepeltek a magyar atléták: a csapatversenyben Magyarország az 5. helyezést érte el. A válogatott tagja volt Olteán Csongor gerelyhajítónk, aki a versenyen sorozatosan javítva (74,29 m – 74,93 m – 75,40 m) a kiváló 3. helyezést érte el. Csongortól jó eredményt várhatunk a Barcelonaban sorra kerülő egyéni Európa Bajnokságon is. A diákolimpia országos döntőjében Szabó Zita magasugrásban második, távolugrásban az 5. helyezést érte el. Revák Péter gerelyhajításban 5., magasugrásban a 6. lett. Mindkét atlétánk az 1 évvel
idősebbek között versenyzett. Debrecenben 9. alkalommal rendeztek nemzetközi gyerekversenyt. A 400 atléta „palánta” között az albertirsai gyerekek kiválóan szerepeltek. Farkas Ádám 60 m-es síkfutásban és magasugrásban, Láng Gergő 60 m-es gátfutásban győzött. Legéndi Bendegúz magasugrásban ért el második helyezést. Láng Gergő kislabdadobás 3. helyezése is segítette csapatunkat, hogy az összesített csapatversenyben első helyezést érjünk el. Lakatos Boglárka utcai hosszú távú versenyeken egy első és három 3. helyezése jelzi Bogi kiváló szereplését.
                                                                                                 Ecsedi László edző
 

ALBERTIRSAI HÍRADÓ JÚNIUS
 
Sok-sok verseny – nagy sikerek!
 
Május hónap az atlétikában a diákolimpiák és szezonnyitó versenyek ideje. Felnőtt atlétáink a Főiskolai és Egyetemi Bajnokságon mutatkoztak be. Olteán Csongor gerelyhajításban, Ecsedi Gergő váltófutásban lett egyetemi bajnok. Gergő emellett még 400 m gátfutásban lett második, Lehoczky Árpád pedig magasugrásban végzett a negyedik helyen. Juniorok között Revák Péter a megyei versenyen magasugrásban és hármasugrásban győzött, gerelyhajításban 2. helyezést ért el. Ifjúsági versenyzőink – Lovász Judit, Horváth Katalin és Olteán Róbert – dobogós helyezéseket szereztek a megyei szövetségi bajnokságon. Serdülőink az Albertirsán rendezett megyei diákolimpián győztek magasugrásban és távolugrásban. A verseny legjobb eredményt elérő leány és fiú atlétája Szabó Zita és Kovács Ferenc, a Tessedik Sámuel Általános Iskola tanulói lettek. (képünkön) Érmes helyezést ért el Bágyi Erika (Evangélikus Ált. Isk.) és Pásztor Alex (Tessedik S. Ált. Isk.). A megyei összetett bajnokságon Szabó Zita aranyjelvényes teljesítménnyel győzött a négypróba bajnokságon, Misák István bronzérmet szerzett, Bartos János 4., míg Gér Tamás az 5. lett. Gyermek korosztályos atlétáink a megyei bajnokságon, Budapesten hatalmas sikerrel szerepeltek: Farkas Ádám 5, Szelei Viktor 3, Legéndi Bendegúz 2, Bágyi Gábor 1 aranyérmet nyert. Helyezést ért el Bágyi Erika és Ádám Dorka is. Kiemelkedő és rendkívüli teljesítmény nyújtott Farkas Ádám az idényben, hiszen a téli és tavaszi versenyeken összesen 23 első helyezést ért el! Legjobb versenyzőink előtt hatalmas feladatok állnak: Olteán Csongor és Ecsedi Gergő a Magyar Válogatottban szerepel, Szabó Zita, Kovács Ferenc és Revák Péter a diákolimpia országos döntőjébe jutott. Gyermek korosztályos versenyzőink pedig a Debrecenben rendezendő nemzetközi versenyen bizonyíthatják majd tehetségüket.
                                                                                                     Ecsedi László edző

 

 

 
Pontos idő
 
Naptár
2021. Május
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Látogatók
Indulás: 2009-10-27
 

Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!